Slide thumbnail

Uw specialist in Spa's en Zwemspa's

      

WELKOM BIJ SPA CITROEN

De nieuwe, frisse, moderne showroom in Antwerpen

Graag willen wij u verwelkomen in onze nieuwe showroom in Kontich nabij Antwerpen. Spa Citroen is inmiddels al een begrip in binnen- en buitenland aan het worden!  Spa Citroen is een showroom met de grootste collectie Spa’s, Zwemspa’s, Sauna’s en onderhoudsproducten onder één dak. 

We hebben altijd de scherpste aanbiedingen in de store doordat we meteen leveren van de fabrikant bij u in de tuin. Bij ons ziet u niet alleen de spa’s op een leuke eigentijdse manier opgesteld staan, maar deze zijn ook gevuld met schoon kristalzuiver verwarmd water. U kunt er dus inspringen om de ultieme spa-ervaring of zwemspa-ervaring op te doen, in Ibiza Style. Zo kunt u zelf testen welke spa bij u past.

Kom dus gewoon eens langs voor een cappuccino of een wijntje en wij laten u graag zien wat alle mogelijkheden en opties zijn. Wij leveren de prachtigste baden, met diverse jets, turbines, ledverlichting, wifi en geluid tegen een zeer scherpe prijs, natuurlijk met perfecte garantie en desgewenst geïnstalleerd door onze vakmensen. Kijkt u hiervoor bij onze ‘pakketten’. Zorgeloos genieten…

 • Bezorgen plaatsen en aansluiten

  Natuurlijk kunnen we de spa bij u  bezorgen en installeren en vullen tot het juiste niveau. Een gedetailleerde uitleg is standaard wees gerust!

 • Advies voor aankoop

  Onze deskundige verkopers kunnen u goed adviseren bij uw wensen bij de aanschaf van een spa of sauna.

 • Marktleider in spa

  In onze showroom bieden wij de nieuwste, meest innovatieve spa’s en sauna’s aan.

 • Service en garantie

  Wij en onze monteurs staan 24/7 voor u klaar voor reparaties, onderhoud en service.

 • Reparaties en ombouwen

  Wij repareren ieder merk spa.  De meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, ook covers en coverliften. Dit alles tegen scherpe prijzen.

Modellen spa’s

Modellen zwemspa’s

Webshop

Onderhoud

UW EIGEN LUXE PRIVÉ SPA

De redenen om een eigen luxe spa aan te schaffen zijn talrijk. Om wat meer quality time voor u en uw partner vrij te maken, om beter te slapen, om stijve spieren los te masseren, of gewoon om meer te genieten van het leven. Een leuk gegeven is dat in deze tijd van alledaagse stress, u geen smartphone in bad kunt gebruiken, hoe heerlijk klinkt dat! Even weg van alle stress. Maar eigenlijk hebt u helemaal geen excuus nodig om een spa aan te schaffen. Spa’s zijn simpelweg een plezier op zichzelf! Een luxe spa kunt u bij ons verkrijgen in verschillende modellen en kleuren al naargelang uw eigen noden.

Met onze verschillende collecties van spa’s, elk met hun eigen specifieke modellen, garanderen we een spa voor iedereen en voor elk budget. Qua uitvoering heeft u de keuze uit spa’s in verschillende materialen, een variërend aantal zitplaatsen, meer of minder hydrojets, en een uitgebreide waaier aan opties.

Elke Spa wordt geleverd met een isolerende overkapping die de warmte binnen, en het vuil buiten houdt en diverse onderhoudsproducten.

 

WAT MAAKT ‘T NU ZO FANTASTIG OM IN UW SPA TE GENIETEN…

De Spa’s bij Spa Citroen zijn uitgerust met een bedieningspaneel waarmee u op het bad of eventueel met uw smartphone de diverse functies kunt benutten.

U kunt onder andere de constante verwarming van het spawater regelen en de filtratietijden. Elk bad heeft bij ons een eigen betrouwbaar modern reinigingssysteem met een ‘ozonator’. De werkingen hiervan staan beschreven in het kopje ‘onderhoud’. Al onze baden hebben verschillende led lights aan de waterrand, onder de zitplaatsen en in de fonteinen en knoppen, en soms zelfs aan de buitenzijde bij onze Riptides®.

Samen met de aromatherapie waarmee u een heerlijke geparfumeerde lucht in uw spa kunt verkrijgen is dit erg rustgevend.  Ook treft u in onze spa’s verschillende jets aan. Deze jets zorgen ervoor dat u het gevoel krijgt dat uw lichaam echt gemasseerd wordt wat een zeer gunstig effect heeft tegen de hedendaagse stress.

Hieronder staan een aantal jets omschreven met hun werking. Dit alles tezamen maakt uw spa-ervaring geweldig! We hebben altijd een aantal baden gevuld staan met kristalhelder schoon water om eens te proberen!

Mini jet

Mini Jacuzzi Jets

De Mini jet heeft een therapeutische werking voor bijv. nek, schouders en rug, klein maar krachtig

Air jet

Air Jacuzzi Jets

Maakt duizenden kleine luchtbelletjes die uw lichaam laat tintelen. Al onze baden hebben een speciale air pump die de lucht ook nog eens verwarmt voor extra comfort.

Rota jet

Rota Jacuzzi Jets

Deze roterende jet produceert een draaiende waterstroming die aanvoelt als een handmassage, ongeëvenaard !

Point jet

Mini Jacuzzi Jets

Ook deze jet heeft een therapeutische werking voor bijv. nek, schouders, rug en zij.

Massage jet

Massage Jacuzzi Jets

De vijf uitgangen van deze jet creëren een sterk roterende massage

Dico jet

Dico Jacuzzi Jets

Deze grotere jet biedt een goede massage en is meestal gericht op de schouders, rug of zij

Miro jet

Miro Jacuzzi Jets

Deze jet maakt een stevige draaiende straal die de voeten, benen en handpalmen op een prettige manier masseren

Jumbo jet

Jumbo Jacuzzi Jets

Deze jet produceert, door het verplaatsen van een groot volume water, een krachtige massage

© Copyright - Spa citroen - Made by Krijgsman Solutions
WhatsApp ons